Home 9 Com ho fem 9 Control de qualitat

Control de qualitat

UNE-EN ISO 17100

Estem certificats per la norma UNE-EN ISO 17100 per als serveis de traducció. Aquesta norma és el referent en el sector per assegurar que tots els nostres processos són garantia de qualitat. L’obtenció del certificat és sinònim de professionals qualificats, d’un circuit traçable en qualsevol punt i dels mecanismes de control de la qualitat més estrictes. La norma també exigeix que tots els projectes els revisi un segon lingüista. No es deixa res a l’atzar.

Assegurament de la qualitat (QA)

Fem servir totes les eines disponibles per garantir la qualitat dels nostres projectes. L’anàlisi prèvia de cada text, els filtres de qualitat de les memòries de traducció, llistes de comprovació específiques per projecte, doble revisió dels textos —duta a terme per professionals diferents— o puntejos enfocats segons les característiques específiques de cada projecte són només alguns dels passos imprescindibles abans de donar per acabada una feina.

Equip humà

El nostre equip combina anys d’experiència amb formació continuada per oferir serveis experts de qualitat amb un enfocament actual i constantment actualitzat. I, evidentment, exigim qualificació professional demostrable a totes les noves incorporacions i ens involucrem activament en la seva formació interna.

Creiem en el que fem. I, a més, ens encanta.

Necessites més informació?

Si tens un projecte, ens encantaria conèixer-te i que ens en facis cinc cèntims. Creiem en el teu projecte com si fos nostre. Per algun lloc s’ha de començar, oi? Què et sembla si ens escrius?